Contact Dr. Lindquist for consultation 1-800-838-4268 or info@sonopath.com
Skip to main content

**SOLD OUT** SDEP Abdomen 3-Day On-Site Ultrasound Wet Lab and Lecture: Madison, NJ May 20th, 21st, 22nd 2016

This event is sold out! If you are interested in being put on our wait list in case there is a cancellation, please email: info@sonopath.com Thx! :)

Earn 22 CE credits!

Join us for 3 days of hands-on training and lecture to rapidly learn and obtain all of the abdominal views you need to optimize imaging, correctly diagnose, and make the right treatment decisions based on results.

Designed for both beginners, intermediate, and more advanced sonographers, your learning curve will be rapid and maximized, and you will go home ready to implement immediately. Developed by Dr. Lindquist, the SonoPath Diagnostic Efficiency Protocol (SDEP) is the most efficient instructional ultrasound technique ever invented. 

*Program registration fees includes: Course and materials fee (you will receive a free download of our SDEP Abdomen video presentation before the seminar itself; a $69 value), 22 RACE approved CE credits, breakfast and lunch during lab. It does not include travel arrangements or hotel accommodations, however we have arranged for special discounted hotel rates for our attendees.

*** Space is limited, as scanning groups will be limited to no more than 3 people per station to ensure plenty of hands on learning for each attendee. We encourage you to reserve your space as soon as possible.

Cost $1950.00

**Group discounts are available, please contact us at info@sonopath.com

The Venues:

  • Madison Hotel, One Convent Rd., Morristown, NJ 07960  Toll Free: 1.800.526.0729

 

Schedule for 3-day Abd seminar: May. 20, 21, 22, 2016

Friday lectures@ The Madison hotel:

Breakfast: 7:30am-8am 
Lectures: 8:00am-12:00pm (4hrs), 


Lunch 12:00-12:30pm (1/2hr)


Lectures 12:30pm-4:30pm (4hrs)


(8 hrs total lecture time)



*Followed by a welcome reception 5pm-6pm



 

Ho-Ho-Kus Veterinary Hospital

 

Saturday scanning lab@ Ho-Ho-Kus Vet

Breakfast: 8:00am-8:30am (.5hr)


Lectures: 8:30am-9:30am (1hr)


Scanning lab: 9:30-12:00pm (2.5hrs)


Lunch: 12-12:30pm (.5hrs)


Lecture: 12:30-1:30pm (1hr) 


Scanning lab: 1:30pm-4pm (2.5hrs)


(2 hrs total lecture time) 
(5 hrs total scanning time)



 

Sunday scanning lab @ Ho-Ho-Kus Vet

Breakfast: 8:00am-8:30am (.5hr)


Lectures: 8:30am-9:30am (1hr)


Scanning lab: 9:30-12:00pm (2.5hrs)


Lunch: 12-12:30pm (.5hrs)


Lecture: 12:30-1:30pm (1hr) 


Scanning lab: 1:30pm-4pm (2.5hrs)


(2 hrs total lecture time)
 (5 hrs total scanning time)

 

**Scanning lab locations are subject to change. A shuttle will be provided to get attendees from the hosting hotel to the scanning lab venue.