Contact Dr. Lindquist for consultation 1-800-838-4268 or info@sonopath.com
Skip to main content

Ortho, Small Parts, and Everything Else Lecture and Wet Lab Dec. 6-8, Andover, NJ

   Ortho, Small Parts, and Everything else Lecture and Wet Lab Dec. 6-8, Andover, NJ

Join the SonoPath team of SDEP™ certified clinical sonographers, Dr. Eric Lindquist, Dr. Sebastian Jawinski Diplomate German Board of Radiology, and Dr. Bob Hylands for our Ortho, Small Parts, and Everything Else lecture and wet lab.  At this 3-day program you will learn how to perform orthopedic scans, small parts (eye/thyroid) and anything else you would like to work on all while obtaining high-end, diagnostic views utilizing SonoPath's SDEP™ protocol.

  • For Beginner, Intermediate, and Advanced Sonographers
  • Learn to Scan Utilizing the SDEP™ Protocol
  • 3:1 Attendee:Instructor ratio allows customized training
  • Instructors Seasoned Sonographers All with Extensive Caseloads
  • Go Home Ready to Implement Your New Skills Immediately
  • Earn 22 RACE Approved CE Credits

Instructors are matched to attendees depending on their educational needs and scanning proficiency to ensure a personalized learning experience.

  • Orthopedic ultrasound- stifles/shoulders/achilles
  • Eyes, thyroid/parathyroid
  • Shunts
  • Cardiac adjustments
  • Artistic ultrasound
  • Clinical sonography- Tricks of the trade
  • The business of ultrasound

*Program Schedule:

12/6   Friday lectures -  at

Breakfast & Lectures: 8:00am-12:00pm (4hrs)
Stifles (1 hr) -Dr. Sebastian Jawinski
Shoulders (1 hr) -Dr. Sebastian Jawinski
Achilles (.5 hr) and Eyes (.5 hr) -Dr. Sebastian Jawinski
Thyroid/Parathyroid (1 hr) -Dr. Sebastian Jawinski

Lunch & Lectures: 12:00pm-4:30pm (4.5hrs)
Shunts (1 hr) -Dr. Eric Lindquist
Cardiac adjustments (1 hr) -Dr. Eric Lindquist

Welcome Reception: 5pm-6pm

12/7   Saturday scanning lab - at

Breakfast & Lecture: 8:00 am-9:30 am
Artistic Ultrasound part. 1 -Dr. Bob Hylands (1 hr)
Scanning lab: 9:30am-12:00pm (2.5 hrs)

Lunch & Lecture: 12:00pm-1:30pm
Artistic Ultrasound part. 2 -Dr. Bob Hylands (1 hr)
Scanning lab: 1:00pm-4:00pm  (2.5 hrs)

12/8   Sunday scanning lab - at

Breakfast & Lecture: 8:00 am-9:30 am
Clinical sonography: Tricks of the trade. -Dr. Eric Lindquist(1 hr)
Scanning lab: 9:30am-12:00pm (2.5 hrs)

Lunch & Lecture: 12:00pm-1:30pm
The business of ultrasound - Dr. Eric Lindquist (1 hr)
Scanning lab: 1:30pm-4:00pm (2.5 hrs)

 

Save your spot today! This program includes breakfast and lunch during lab. Our lecture and wet labs typically sell out so early registration is encouraged. 

Cost: $2150     To Register Click HERE

Discounts are available for multiple doctor/technician registrations from the same clinic. Please contact us at info@sonopath.com for inquiries.