Contact Dr. Lindquist for consultation 1-800-838-4268 or info@sonopath.com
Skip to main content

SDEP Abdomen 3-Day On-Site Ultrasound Lecture and Wet Lab Oct. 27-29 2017, Andover, New Jersey

 

SDEP Abdomen 3-Day On-Site Ultrasound Lecture and Wet Lab Oct. 27-29 2017, Andover, New Jersey

Click HERE to REGISTER

Join us for 3 days of hands-on training with Dr. Eric Lindquist and team SonoPath to rapidly learn to obtain all of the abdominal views you need to optimize imaging, correctly diagnose, and make the right treatment decisions based on results.

Designed for both beginners and more advanced sonographers, your learning curve will be rapid and maximized, and you will go home ready to implement immediately. Developed by Dr. Lindquist, the SonoPath Diagnostic Efficiency Protocol (SDEP) is the most efficient instructional ultrasound technique ever invented.

Hot Topics:

  • Sonographic Approach to Urology
  • Sonographic Approach to the Pancreas
  • Sonographic Approach to the Liver
  • Sonographic Approach to Adrenal Disease
  • Sonographic Approach to the GI Tract
  • The Business of Ultrasound

Schedule for 3-day SDEP Abdomen Lecture/Wet Lab at the 

10/27 Friday lectures at

Breakfast: 7:30am-8am 
Lectures: 8:00am-12:00pm (4hrs), 


Lunch 12:00-12:30pm (1/2hr)


Lectures 12:30pm-4:30pm (4hrs)


(8 hrs total lecture time)



*Followed by a welcome reception 5pm-6pm

  (Location TBD)

 

10/28 Saturday scanning lab at Andover Animal Hospital

Breakfast: 8:00am-8:30am (.5hr)
 in the presentation room.

Lectures: 8:30am-9:30am (1hr)
 in the presentation room.

Scanning lab: 9:30-12:00pm (2.5hrs)
 in the special events room.

Lunch: 12-12:30pm (.5hrs)
 in the presentation room.

Lecture: 12:30-1:30pm (1hr) 
in the presentation room.

Scanning lab: 1:30pm-4:30pm (3hrs) in the special events room.


(2 hrs total lecture time) 
(5.5 hrs total scanning time)



 

10/29 Sunday scanning lab at Andover Animal Hospital

Breakfast: 8:00am-8:30am (.5hr) in the presentation room.


Lectures: 8:30am-9:30am (1hr)
 in the in the presentation room.

Scanning lab: 9:30-12:00pm (2.5hrs)
 in the special events room.

Lunch: 12-12:30pm (.5hrs)
 in the in the presentation room.

Lecture: 12:30-1:30pm (1hr) 
in the in the presentation room.

Scanning lab: 1:30pm-3:30pm (2hrs)
 in the special events room.

(2 hrs total lecture time)
 (4.5 hrs total scanning time)

*Scanning lab locations are subject to change.

 

Scanning groups are limited to 3 attendees and 1 instructor per table to ensure a personalized learning experience.

*Program registration fees includes: Course and materials fee (you will receive a free download of our SDEP Abdomen video presentation before the seminar itself; a $69 value), 22 RACE approved CE credits, breakfast and lunch during lab. It does not include travel arrangements or hotel accommodations, however we have arranged for special discounted hotel rates for our attendees.

** Space is limited, as scanning groups will be limited to no more than 3 people per station to ensure plenty of hands on learning for each attendee. We encourage you to reserve your space as soon as possible.

Cost $1950.00

*Group discounts are available, please contact us at info@sonopath.com